A Faralia kajszi, sárgabarack kiváló termelékenység, nagy gyümölcs. Virágzása közép-késői, a tavaszi fagyok nem bántják. Érési ideje július 20 után. Elsősorban friss fogyasztásra alkalmas, rendkívül ízletes, aromás kajszi fajta. Gyümölcsök átlagsúlya 80 g !! Öntermékeny!
Kajszi Faralia - A napfény íze a kertedben!
Élvezze a napsütés ízét a Faralia kajszival!
Ez a korai érésű, bőtermő fajta zamatos, lédús gyümölcseivel kápráztatja el az ízlelőbimbókat. A Faralia kajszi ideális választás a hazai kertekbe, kiválóan ellenáll a betegségeknek és a kártevőknek.
A Faralia kajszi előnyei:
Korai érés: A Faralia kajszi már július végén, augusztus elején érik, így hamarabb élvezheti a friss gyümölcsök ízét.
Bőtermő: Ez a fajta rengeteg gyümölcsöt hoz, így akár az egész családnak elegendő mennyiséget termelhet.
Zamatos, lédús gyümölcsök: A Faralia kajszi gyümölcsei ízletesek, lédúsok és aromásak, frissen fogyasztva és befőttek, lekvárok, szörpök készítésére is kiválóan alkalmasak.
Könnyen gondozható: A Faralia kajszi nem igényel sok törődést, ideális választás a kezdő kertészek számára is.
Ellenálló: Ez a fajta jól ellenáll a betegségeknek és a kártevőknek, így kevésbé kell aggódnia a növényvédelem miatt.
Felhasználási javaslatok:
Ültessünk Faralia kajszibarackot a kert napos, meleg helyére.
A növényt rendszeresen öntözzük, de ne áztassuk el.
Tavasszal és ősszel trágyázzuk a fát.
Metszeni nem szükséges, de ha szükséges, tavasszal végezze el a metszést.
A Faralia kajszi tökéletes választás azoknak, akik ízletes, bőtermő kajszival szeretnék gazdagítani kertjüket. Rendelje meg most a novenyshop.hu webáruházból, és élvezze a napsütés ízét a kertedben!
További információk:
A Faralia kajszi elérhető 120-150 cm-es.
A növény napos helyet kedvel.
Közepes vízigényű.
Mérete kifejlett állapotában 4-5 méter magasra és 3-4 méter szélesre nő.
Rendelje meg most a Faralia kajszibarackot a novenyshop.hu webáruházból, és díszítse kertjét ízletes gyümölcsökkel!
A Növényshop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát.
További tudnivalók OK